211057
Book
In basket
Wersal, rok 1671. Carlo Demirco jest jedynym na świecie mistrzem biegłym w sztuce przygotowywania lodów. Jako nadworny cukiernik Ludwika XIV zdobywa sławę i pozycję, serwując najwymyślniejsze desery, których nie ma szansy posmakować nikt poza monarchą. Carlo ma w życiu dwa cele: doskonalić swoje przepisy i zdobyć serce Ludwiki de Keroualle, pięknej, zielonookiej, inteligentnej i błyskotliwej, ale niestety, niemajętnej damy dworu.
Availability:
Wypożyczalnia Główna
There are copies available to loan: sygn. 821.111-3 (1 egz.)
Filia Starówka
There are copies available to loan: sygn. 821.111-3 H (1 egz.)
Kontrola księgozbioru 01.12.2025 - 14.12.2025
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again