210997
Book
In basket
Żywienie w chorobach serca / Zofia Wieczorek-Chełmińska. - Wydanie II - 4 dodruk. - Warszawa : Wydawnictwo Lekarskie PZWL, 2015. - 223, [1] strona, ; 14 x 21 cm.
Cały cywilizowany świat już dawno wie. że nadmierne spożycie tłuszczów zwierzęcych. cukru i słodyczy. ograniczenie błonnika i witamin prowadzą do miażdżycy. nadciśnienia. zawału serca i zakrzepicy krwi. A my? My przodujemy w statystyce umieralności na choroby krążenia i nowotwory. Każdy moment jest dobry. aby podjąć decyzję. że chcemy żyć zdrowiej. a więc dłużej! A na to jest jedna rada: zmienić radykalnie sposób żywienia. I nie chodzi tu wcale o to. aby się głodzić i męczyć wymyślnymi dietami. Po prostu trzeba jeść inaczej. A jak - dajemy wam gotową "receptę".
Availability:
Filia Medyczna
There are copies available to loan: sygn. 616.1 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia. Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again