211111
Book
In basket
Kuchnia śródziemnomorska / Marek Łebkowski. - Warszawa : Axel Springer Polska, copyright 2008. - 143, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 22 cm.
Europejskie wybrzeża Morza Śródziemnego przyciągają co roku miliony turystów nie tylko słoneczną pogodą, cudownymi pejzażami i zabytkami, ale również znakomitą, niepowtarzalną kuchnią. W dodatku uznawaną za najzdrowszą na świecie! Kulturę kulinarną Hiszpanii, południowej Francji, Włoch, Grecji, Chorwacji i Cypru tworzyły zbliżone warunki klimatyczne, często podobne ukształtowanie terenu, rodzaj gleby, a przede wszystkim wspólna historia bogata w wydarzenia, mające swój początek w odległej starożytności.
Availability:
Filia Starówka
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Kontrola księgozbioru 01.12.2025 - 14.12.2025
Filia Medyczna
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again