206496
Book
In basket
Najlepsze pasztety / Tadeusz Barowicz. - Warszawa : Klub dla Ciebie - Bauer-Weltbild Media, copyright 2005. - 212 stron ; 17 cm.
Receptur na przygotowanie pasztetu jest bez liku, w tej publikacji zebrano najlepsze z nich. Historia pasztetu sięga antycznego Rzymu, a starożytni znali się na rzeczy. W książce znajdują się przepisy na pasztety pieczone w formie, w cieście, z warzywami, z dziczyzny, z nadzieniem z owoców. Dodatkiem dla smakoszy niech będą przepisy na budynie i suflety. Te ostatnie wymagają już kunsztu kulinarnego, ale czego człowiek nie zrobi dla dogodzenia podniebieniu...
Availability:
Filia Starówka
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Indeks
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again