211087
Book
In basket
To dwie książki w jednej - odkrywają dwie strony kulinarnych rozkoszy. Jak odnaleźć radość w swojej kuchni? Potrawa powinna być nie tylko smaczna, ale także podana tak, by cieszyć wszystkie zmysły. Przepisy Marty Gessler, które zaskakują swoją prostotą i pomysłowością, oraz fotografie skupione na szczególe, odsłaniają ukryte piękno codziennej kuchni. Jak urozmaicić własną kuchnię? Może przyrządzić curry? Zrobić coś z soczewicy? Potrawy z całego świata - zarówno znane jak egzotyczne, uwzględniające dostępne jesienią wiktuały - zagoszczą w Państwa domach dzięki przepisom Agnieszki Kręglickiej. Z wielu podróży przywozimy piękne kulinarne wspomnienia - czas je przywołać. Marta Gessler i Agnieszka Kręglicka są doświadczonymi restauratorkami i doskonale wiedzą, jak zasiadanie do stołu zmienić w prawdziwą przyjemność. Autorki co tydzień publikują swoje przepisy w „Wysokich obcasach” - część z nich zawiera nasza książka.
Availability:
Filia Starówka
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Kontrola księgozbioru 01.12.2025 - 14.12.2025
Notes:
Tyt. równoległy: Kuchnia świata : Wysokie obcasy przepisy
General note
Teksty były drukowane w "Wysokich Obcasach" (w sobotnim dodatku "Gazety Wyborczej" w latach 1999-2002). Oprawne w kier. przeciwstawnym.
With note
Współwydane z: Kuchnia Świata / Agnieszka Kręglicka.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again