210997
Book
In basket
Ta zachwycająca książka kucharska przedstawia, z unikalnej, międzykulturowej perspektywy, 120 przepisów: od nowatorskich dań warzywnych do słodkich, wspaniałych deserów. Ottolenghi, który jest właścicielem pięciu restauracji w Londynie i autorem dwóch innych świetnych książek kucharskich, należy do najbardziej szanowanych szefów kuchni na świecie. W "Jerozolimie" połączył siły z Samim Tamimi, by stworzyć najbardziej osobistą książkę kucharską, jaka kiedykolwiek powstała.
Availability:
Czytelnia dla Dorosłych
Copies are only available in the library: sygn. Podr.BG 64 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Jerusalem : a Cookbook, 2012
General note
Na okładce podtytuł: Książka kucharska.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again