206552
Książka
W koszyku
Pierwsza książka pokazująca, co w przypadku każdego dnia oznacza określenie "właściwie przyrządzone". Uniwersalny podręcznik zawierający podstawowe wiadomości o składnikach, technikach gotowania i sporządzaniu potraw. Pełna analiza niemal wszystkich problemów, z jakimi możecie się spotkać w kuchni, z wyjaśnieniem ich przyczyn i sposobami ich rozwiązania. Praktyczne rady zawierające krótki informacje, jak uratować potrawę w każdej sytuacji. Fachowe wskazówki Anne Willan, jednego z największych autorytetów w dziedzinie kulinarnej. Ponad 150 doskonałych przepisów na potrawy kuchni międzynarodowej i ponad 500 barwnych ilustracji.
Status dostępności:
Filia Starówka
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Cooked to perfection, 1997
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej