207161
Book
In basket
Pierwsza książka pokazująca, co w przypadku każdego dnia oznacza określenie "właściwie przyrządzone". Uniwersalny podręcznik zawierający podstawowe wiadomości o składnikach, technikach gotowania i sporządzaniu potraw. Pełna analiza niemal wszystkich problemów, z jakimi możecie się spotkać w kuchni, z wyjaśnieniem ich przyczyn i sposobami ich rozwiązania. Praktyczne rady zawierające krótki informacje, jak uratować potrawę w każdej sytuacji. Fachowe wskazówki Anne Willan, jednego z największych autorytetów w dziedzinie kulinarnej. Ponad 150 doskonałych przepisów na potrawy kuchni międzynarodowej i ponad 500 barwnych ilustracji.
Availability:
Filia Starówka
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Cooked to perfection, 1997
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again