211056
Book
In basket
Niniejsza książka zawiera opracowany zbiór wykładów prezentowanych w ramach Wszechnicy Żywieniowej SGGW, które obejmują różnorodną tematykę związaną z żywnością oraz odpowiednim i racjonalnym żywieniem. W trzech rozdziałach: Co warto wiedzieć o produktach żywnościowych. Jak rozumieć zalecenia żywieniowe. Co szczególnie ciekawi i niepokoi. Autorki wyjaśniają i doradzają , zgodnie z obecnym stanem wiedzy i w oparciu o badania i obserwacje prowadzone przez żywieniowców i lekarzy, jak należy się odżywiać, jakie stosować diety aby nie szkodzić zdrowiu, a także przestrzegają przed lekceważeniem zagrożeń ze strony szkodliwej, a często modnej żywności.
Availability:
Filia Starówka
There are copies available to loan: sygn. 61 (1 egz.)
Kontrola księgozbioru 01.12.2025 - 14.12.2025
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia przy rozdziałach.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again