211087
Book
In basket
Żywienie w chorobach wątroby, dróg żółciowych i trzustki / Zofia Wieczorek-Chełmińska. - Wydanie II, 13 dodruk. - Warszawa : PZWL, 2019. - 311, [1] strona ; 15 x 21 cm.
Choroby wątroby, dróg żółciowych i trzustki wynikają najczęściej z błędów żywieniowych, pośpiechu, ułatwień technologicznych i skażeń środowiska. W razie choroby trzeba stosować sprawdzone i skuteczne diety. Należy sięgać po produkty naturalne zawierające białko, witaminy, mikroelementy i błonnik - niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Tego typu porady i gotowe przepisy kulinarne przedstawiamy Państwu w tej książce.
Availability:
Czytelnia dla Dorosłych
Copies are only available in the library: sygn. Podr.BG 61 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach 302-303. Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again